Förrätter
Fisk & Skaldjurssoppa-strimlade Grönsaker-Vitlöksbröd.
Krämig Räktoast-krispig Sallad-Stenbitsrom-Citron.
Honungsglacerad Chevré-Balsamicodressing-rostade Pinjenötter.
Varmrätter
Bouillabaisse-Fisk-Skaldjur-Vitlöksbröd-Rouille.
Örtbakad Laxfilé-Potatispuré-Betor-Musslor-Musselvitvinssås.
Fiskgratäng-Duchesse-Spätta-Torsk-Räkor-Spenat-Vitvinssås-Västerbottenost
Kalventrecôte-Potatisbakelse-Höstragu med Rotfrukter & Svamp-Marsalasky.
Lammracks-Potatisgratäng-Äpple-Svamp-smörad Rödvinssås.
Efterrätter
Crème Brülée-Bär-Sorbet.
Varm Choklad-Bär-Vaniljglass.
Varmrätt 295,-
Förrätt+Varmrätt 415,-
3-rätters 495,-