Förrätter
Krämig Räktoast-krispig Sallad-Stenbitsrom-Citron.
Skaldjurssoppa-handpillade Räkor-Torsk-rostat Surdegsbröd.
Honungsglacerad Chevré-Balsamicodressing-rostade Pinjenötter.
Varmrätter
Fisk & Skaldjursgratäng-Duchess-Vitvinssås.
Örtbakad Laxfilé-Potatiskaka-Primörer-Vitvinssås.
Skreirygg-Svamp-Sidfläsk-Potatismuffins-Rödvinssås.
Kalventrecôte-Potatisstomp-Rotfrukter-Marsalasky.
Efterrätter
Crème Brülée-Bär-Sorbet.
Chokladkaka-Hallon-Italiensk Maräng-Vaniljglass.
Varmrätt 245,-
Förrätt+Varmrätt 340,-
3-rätters 405,-
Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.